Recopilació de receptes de cuina de la meva mare Antònia , dictades de la meva padrina Antònia (padrina Fanals), de meves i algunes (concretament sols tres pasta coca verdura, coca dolça i crespells de patata) de la meva àvia Francisca (padrina Punta).
01 enero 2020
BERBERECHOS AL NATURAL
Ingredients:
500 g Berberechos (escopinyes) frescs
1 Llimona
Sal
Pebre bo
Preparació:
1.- Posar els berberechos en remull dins aigua salada durant 30-60 minuts per fer-los mollar l'arena.
2.- Colar i rentar els berberechos. Dins un calderó posar dues cullerades d'aigua amb els berberechos i posar al foc viu i treure les copinyes a mesura que se van obrint en començar fan molta via, cal apresurar-se per no resecar-los. Si n'hi havés alguna copinya que no s'obre cal tirar-la.
3.- Servir acabats d'obrir encara calents i sense que quedin resecs o massa cuits.
4.- Trempar amb sal , pebre bo i llimona al gust.
Etiquetes de comentaris:
Al natural,
Berberechos,
Escopinyes,
Llimona,
Nadal
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari