04 enero 2020

FOIE-GRAS DE PORC


Ingredients:
500g Fetge de porc
1kg Carn picada de porc
500g Xuia salada de porc
6 Fetges de pollastre
sal 
pebre bo
nou moscada
saïm de porc
oli d'oliva

Preparació:
1.- Rentar el fetge de porc i de  pollastre de sang. Tallar el fetge a quadrets i reservar.
2.- Tallar la xuia  a quadrets i reservar.
3.- Sofregir amb un raig d'oli primer el fetge, afegir després la carn i després la xuia. Afegir sal , pebre bo i nou moscada al gust i remenar i coure uns minuts més.
4.- Capolar la mescla i si cal rectificar de espècies. Posar dins una terrina de test o bé omplir potets deixant 2 cm sense omplir. 
5.- Coure al forn a bany maria a 165°C durant 45-60 minuts destapat
6.- Retirar del forn i en calent afegir a cada pot saïm fus i deixar refredar. 
7.- Tapar els pots i conservar a la nevera fins a 15 dies.