Ingredients:
1llomillo de porc negre
100g prunes seques
50g Foie d'Ànec
1 tomatiga ramellet
1/2 ceba blanca
1/2 pastanagó
6 brots de farigola (tomillo)
suc de 2 taronges
1/2 porro
sal
pebre bo
oli d'oliva
Preparació:
1.- Dins una greixonera posam la tomatiga, la ceba, el porro i el pastanagó tot tallat a trossos grossos i els brots de farigola.
2.- Del llomillo feim vuit bistecs i les aplenam
3.- Untam de sal i pebre bó els bistecs del llomillo.
4.- Dins una paella posam oli d'oliva i en ser calent hi dauram els vuit bistecs de carn.
5.- Posam els bistecs dins la greixonera juntament amb l'oli de sofregir. Afegim el suc de taronja
6.- Hi afegim les prunes i el foie a trossets.
7.- Tapam la greixonera amb paper d'alumini i s'enforna a 180°C durant 1 h o 1'5 h fins q la carn queda tendre.
8.- Passam la salsa pel xino i després la feim reduir bullint al foc i la feim espessir si cal afegim espessant.
9.- Servim amb patates fregides tallades a rodanxes I xampinyons sofregits.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari