25 julio 2021

PEBRES VERMELLS FARCITS DE CARN

  

Ingredients (2 racions):
250 g Carn capolada de porc
250 g Carn capolada de vedella
2 pebres vermells mitjans
1 ceba a quadrets
1 porro a trossets
1 all a quadrets
100 g salsa tomatiga
75 ml vermut blanc
sal
pebre bo
canyella
nou moscada
clau
pebre bord coent
moraduix
tomillo
Emmenthal ratllat
oli d'oliva

Preparació:
1.- Rentam els pebres tallam pel mig i buidam de llevors. 
2.- Posam una olla amb aigua i una culleradeta de sal i en bullir i posam els pebres i bullim per 2 minuts.
3.-  treim els pebres les deixam degotar i reservam
4.- En una paella amb un bon raig d'oli sofregim la ceba , el porro i l'all . 
5.- Mesclam les carns capolades i les trempam amb sal, pebre bo, canyella, nou moscada, clau, pebre bord coent, moraduix, tomillo. 
6.- Afegim la mescla de carn capolada i  trempada a la paella i sofregim fins que estigui daurada. 
7. - En una greixonera hi posam els pebres i les farcim amb la carn de la paella, posam per damunt un poc de Emmental ratllat.
8.- Tapam amb paper d'alumini i enfornam 35 minuts a 180°C i els 10 o 15 minuts darrers destapam la greixonera.
9.- Amb la carn de farcit que ha sobrat (era per 3 pebres però sols n'hem fet 2) he preparat Arròs Blanc afegint a la carn 170 g d'arròs bullit.