MACARRONS A LA BOLONYESA
450 g macarrons n°3
oli d'oliva
sal
bolles prebe bo
claus d'olor
nou moscada
alls
fulles llorer
700g salsa boloñesa Gallo
formatge en pols
formatge Emmental per gratinar
alfabaguera fresca
LLOM AMB SALSA DE POMA I PRUNA
Ingredients 8 racions:
1400 g bistecs llom porc
400g salsa tomatiga italiana Mutti
suc 1 llimona
suc 1 taronja
12 prunes pasas sense pinyol
2 pomes
3 cebes
2 tomàtigues ramellet
4 alls
3 fulles llorer
oli d'oliva
sal
pebre bo
250 ml aigua mineral
AMANIDA , PATATILLA I OLIVES
PA PAYÉS
200 g farina xeixa
200 g farina espelta
250 g farina força
325 ml aigua mineral
50 g llevadura
PLÀTANS I CIRERES
FLAMS
Ingredients 32 unitats:
2200ml llet semidesnatada
branques de canyella
clovella prima de llimona
250 g sucre
12 ous sencers
TORTELL DE REIS
Ingredients:
500 g farina força
150 g sucre
10 g sal
200 ml llet
15 g tarongina(agua azahar)
pell d'una taronja ratllada
pell d'una llimona ratllada
1 ou
130 g mantequilla
2 ous guatllara+1cullerada llet per pintar
carabassa confitada colors
taronja confitada
làmines ametlla
sucre perlat
REGALS REBUTS
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari