05 marzo 2023

LLOM AMB BOLETS AMB ROBOT

Ingredients:
575 g de bistecs gruixats cap llom
150 g bolets (girgoles, shimeji blanc i negre)
275 g xampinyons
3 cullerades ceba quadrets
1all picat
1 tomàtiga de ramellet
1 cullerot de brou
sal
pebre bo
oli d'oliva

Preparació:
1.- Tallar els bistecs a quadrets i trempar amb sal i pe brebo sofregir dins una paella amb un raig d'oli i reservar. 
2.- Rentar i tallar els bolets a quadrets i sofregir dins una paella amb un raig d'oli i reservar.
3.- Posar la ceba i l'all dins el vas amb un raig d'oli i sofregir 5min/130°C/vel1 afegir la tomàtiga tallada en 6 trossets i sofregir 2min/130°C/vel1. 
4.- Ara picar 20seg/vel7 i afegir la carn i un cullerot de brou i coure marxa enrera 20 min/100°C/vel1 , finalment afegir els bolets i coure marxa enrera 5 min/100°C/vel1. 
5.- Servir calent i ja se pot disfrutar...!!!