Ingredients:
250 g preparat de farina sense gluten de Mercadona
200 g sucre
4 vermells d'ou
1 Iogur de soja
40-50 ml aguafaba de cigrons ecològics
100 ml d'oli de girasol
1 paquet llevadura química Royal (16g)
1 cullerada de vainilla
Preparació:
1- Untam un motllo de 20 cm amb margarina vegana i espolsat amb un poc de la farina i preparam unes 5 o 6 càpsules de magdalena.
2- Dins un ribell posam els vermells d'ou i deixam els blanc d'ou per fer una altra coca.
3- Afegim l'aiguafaba prèviament batuda a part fins que torna blanca, afegim el iogur de soja, el sucre i l'oli de girasol i batem.
4- Dins un altre ribell posam la farina, la llevadura i la vainilla i ho mesclam.
5- Sobre la mescla líquida hi porgam la mescla seca i batem a baixa velocitat.
6- Ho repartim dins el motllo i dins les càpsules de magdalena.
7- Ho enfornam amb el forn prèviament calent a 180°C durant uns 20 minuts les magdalenes i uns 30-35 minuts la coca.
8- Serà cuit en picar amb una agulla o ganivet si surt net.
9- Ho deixam refredar un poc abans de girar la coca i tot ho deixam refredar sobre una reixeta.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari