1. Bat els ous
2. Barreja en un recipient la mantega, el sucre, l'extracte de vainilla i l'ou.
3. En un altre recipient barreja la farina, la llevadura química i la sal.
4. Uneix les dues barreges fins a obtenir una massa suau i homogènia.
5.Afegeix els trossets de pistatxo i les "pepitas de xocolata" i mescla bé.
6. Guarda la barreja en una bossa plàstica i col·loca-la a la gelera per 15 minuts.
7. Preescalfeu el forn a 180 ºC
8. Treu la barreja de la gelera
9. Utilitza una cullerada per separar la massa. Forma bolletes de massa i les aplanes. També pots extendre la massa i tallar-la amb motlles.
10. Col·loca en una safata untada de mantega o amb paper de forn. Deixa un espai d'un centímetre entre cada galeta.
11. Decora amb les "pepitas" de xocolata.
12. Enforna uns 10-20 minuts. A la part d'abaix i després a la part de d'alt del forn.
13. Deixa-les refredar sobre una reixeta.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari