21 abril 2025

GALETES DE PISTATXO I XOCOLATA


Ingredients per 20 galletes de 65g :
330 g farina fluixa
250 g mantega
230 g sucre
2 ous
100 g pistatxos (picats a mà dins una bossa de plàstic amb un corró, sense picadora elèctrica perquè no quedi massa capolat i es notin els trossets en mossegar la galeta)
8 g llevadura química
200 g "pepitas" Xocolata
50 g "pepitas" Xocolata per decorar
vainilla
sal

Preparació:

1. Bat els ous

2. Barreja en un recipient la mantega, el sucre,  l'extracte de vainilla i l'ou.

3. En un altre recipient barreja la farina, la llevadura química i la sal.

4. Uneix les dues barreges fins a obtenir una massa suau i homogènia. 

5.Afegeix els trossets de pistatxo i les "pepitas de xocolata" i  mescla bé. 

6. Guarda la barreja en una bossa plàstica i col·loca-la a la gelera per 15 minuts.

7. Preescalfeu el forn a 180 ºC

8. Treu la barreja de la gelera

9. Utilitza una cullerada per separar la massa. Forma bolletes de massa i les aplanes. També pots extendre la massa i tallar-la amb motlles.

10. Col·loca en una safata untada de mantega  o amb paper de forn. Deixa un espai d'un centímetre entre cada galeta.

11. Decora amb les "pepitas" de xocolata. 

12. Enforna uns 10-20 minuts. A la part d'abaix i després a la part de d'alt del forn. 

13. Deixa-les refredar sobre una reixeta. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari