Ingredients:
250 g carn picada de porc i vedella
100 g mongetes verdes
1 litre aigua mineral
farigola seca en pols
20 g o 2 sobres de gelatina neutre en pols
Preparació:
1- Posam a encalentir 750 ml de l'aigua mineral i en bullir hi tiram la carn picada i bullim uns 5 minuts
2- Afegim les mongetes verdes tallades molt petit i deixam coure 5 minuts més.
3- Afegim una culleredeta de farigola
4- En ser cuit ho colam per separar la carn i verdura del brou.
5- La carn i verdura la posam dins una carmanyola de vidre Pirex i reservam
6- El brou el posam dins un perol i reservam
7- Dins una tassa posam 250 ml de l'aigua mineral I hi dissolem la gelatina.
8- Posam al foc el perol ambvel brou i el feim bullir i apagam el foc.
9- Dins el brou hi tiram la gelatina dissolta i remenan i ho feim tornar bullir.
10- Retiram del foc I ho posam dins la carmanyola i deixam refredar .
11- En ser fred ho posam dins la gelera entre 2 i 4 hores.
12- En estar quallada podràs donar al moixet com a màxim 10 g/dia d'aquests gelatina.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari