02 agosto 2025

GELATINA PER A MOIXOS


Ingredients:
250 g carn picada de porc i vedella
100 g mongetes verdes
1 litre aigua mineral 
farigola seca en pols
20 g o 2 sobres de gelatina neutre en pols 

Preparació:
1- Posam a encalentir 750 ml de l'aigua mineral i en bullir hi tiram la carn picada i bullim uns 5 minuts 
2- Afegim les mongetes verdes tallades molt petit i deixam coure 5 minuts més. 
3- Afegim una culleredeta de farigola
4- En ser cuit ho colam per separar la carn i verdura del brou. 
5- La carn i verdura la posam dins una carmanyola de vidre Pirex i reservam
6- El brou el posam dins un perol i reservam
7- Dins una tassa posam 250 ml de l'aigua mineral I hi dissolem la gelatina. 
8- Posam al foc el perol ambvel brou i el feim bullir i apagam el foc. 
9- Dins el brou hi tiram la gelatina dissolta i remenan i ho feim tornar bullir. 
10- Retiram del foc I ho posam dins la carmanyola i deixam refredar . 
11- En ser fred ho posam dins la gelera entre 2 i 4 hores.
12- En estar quallada podràs donar al moixet com a màxim  10 g/dia d'aquests gelatina. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari