09 noviembre 2025

PASTA CHOUX



Ingredients per 68 unitats: 

100 g mantequilla
500 ml aigua mineral
300 g farina fluixa
sal
5 ous L

Preparació: 

1.Fer bullir l'aigua amb la mantequilla fins que queda fusa i dissolta.

2.Retiram del foc i hi afegim tota la farina (prèviament porgada) en un pic i mesclam bé. 

3. Afegim un ou i remenam fins que s'ha incorporat bé i la pasta queda homogènia i així farem igual amb els altres  ous. 

4. Finalment hi afegim un polsí de sal i mesclam bé.

5. Ho posam dins una maniga de pastiseria i fem caramulls o flors. Sobre paper vegetal.




6. Ho podem deixar a la gelera fins a l'hora de coure o també se poden congelar.

7. Un poc abans de menjar s'enfornen a 180 - 200°C durant 20 -30 minuts fins que queden cruixents i daurats.  

8. Se deixen refredar sobre una reixeta i ja se poden farcir de crema


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari