Ingredients per 68 unitats:
100 g mantequilla
500 ml aigua mineral
300 g farina fluixa
sal
5 ous L
Preparació:
1.Fer bullir l'aigua amb la mantequilla fins que queda fusa i dissolta.
2.Retiram del foc i hi afegim tota la farina (prèviament porgada) en un pic i mesclam bé.
3. Afegim un ou i remenam fins que s'ha incorporat bé i la pasta queda homogènia i així farem igual amb els altres ous.
4. Finalment hi afegim un polsí de sal i mesclam bé.
5. Ho posam dins una maniga de pastiseria i fem caramulls o flors. Sobre paper vegetal.
6. Ho podem deixar a la gelera fins a l'hora de coure o també se poden congelar.
7. Un poc abans de menjar s'enfornen a 180 - 200°C durant 20 -30 minuts fins que queden cruixents i daurats.
8. Se deixen refredar sobre una reixeta i ja se poden farcir de crema
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari