Ingredients:
6 vermells d'ou
1 L llet sencera
95 g Maizena
200 g sucre
80 g mantequilla
sal
canyella en branca
clovella llimona
Preparació:
1. Mesuram i pesam els ingredients.
2. Mesclam el vermell d'ou amb el sucre, la sal i la Maizena fins que torna blanquinós.
3. Posam la llet a encalentir amb la clovella de llimona i la branca de canyella en començar el bull la retiram i la colam i la tornam a posar al foc amb la mantequilla fins que bull i sa fon la mantequilla i retirar.
4. Retirar una mica de llet calenta.
5. Posar la resta de llet dins un cassó o "cazo".
6. Afegir a la llet que hem retirat a la mescla de vermells sucre i Maizena a poc a poc i remenant tot el temps perquè no se tallin o coagulin els ous.
7. Afegir aquesta mescla dins el cassó i posar a coure a foc mitjà-suau i remenant fent forma de vuit fins que torna espès.
8. No sembla remenant que pugui tornar espès però al cap de poc temps i de cop torna espès com una crema , ho cous uns minuts més i ho retires del foc.
9. Ho deixes refredar dins un recipient on l'hagis de guardar tapat amb film transparent que toqui la crema i ho deixes refredar fins poder desar a la gelera i en esser freda ja es pot utilitzar per farcir els bunyols.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari