26 abril 2009

TRUITA D'HERBES















Ingredients per a 2 persones:

4 ous
1 llesca de molla de pa
llet
1 all pelat sense la grella
6 brots de julivert
2 brots d'herbassana
2 brots d'alfabregera
5 brots de moraduix
4 brots de farigola
1 brot de menta
sal

Preparació:

1.- Primer de tot posam dins un plat fons la llesca de molla de pa en remull amb 3 o 4 cullerades de llet.
2.- Rentam les herbes i les feim degotar bé, agafam les fulles i tiram les branques. Les fulles les tallam amb unes tisores de cuina dins una tassa i després amb les tissores dins la tassa ho capolam ben petit.
3.- Pelam l'all i el picam ben petit
4.- Capolam el pa banyat degotat amb una forqueta
5.- Batem els ous, posam sal al gust i afegim el pa, l'all i les herbes o remanam bé.
6.- Posam un raig d'oli al foc dins una paella de 20 cm en esser ben calent hi tiram la mescla.
7.- Anam remenant la mescla fins que comença a prendre's i la giram amb un plat o un giratruites , així un parell de vegades fins que sigui cuita.
8.- CONSELL: Hi podeu posar la quantitat d'herbes que volgueu i eliminar o substituir les que no vos agradin, però cal tenir en compte que unes donen un gust més fort que d'altres com la menta, l'alfabreguera o l'herbassana. Si vos agrada a més a més hi podeu afegir daus petits de formatge Maonès i surt encara més gustosa.