26 abril 2009

AMANIDA DE NA DORA
















Ingredients:

Escarola llisa
Escarola arrissada
Radiccio Corallo
Ruca
Canonges
Tomàtiga de pera
Formatge Feta o Maonés
Bacó
Nous
Sal
Oli d'oliva

Preparació:

1.- Rentam i tallam l'escarola i el radiccio ben finet. Rentam la ruca i els canonges. Ho deixam degotar bé o ho degotam fent servir una centrifuga per amanides.
2.- Dins una enciamera posam l'escarola, el radiccio, la ruca i els canonges tot ben mesclat.
3.- Rentam i tallam a rodanxes la tomàtiga i la posam sobre la verdura.
4.- Tallam el formatge i el posam sobre la verdura.
5.- Tallam els nous i també les hi posam a sobre.
6.- En un perol amb una mica d'oli fregim el bacó a tiretes fins que queda cruixent ves en compte perquè esquitxa d'oli , posa-hi una tapadora.
7.- Després li poses sal i afegeixes el bacó amb un amica de l'oli de fregir.