Recopilació de receptes de cuina de la meva mare Antònia , dictades de la meva padrina Antònia (padrina Fanals), de meves i algunes (concretament sols tres pasta coca verdura, coca dolça i crespells de patata) de la meva àvia Francisca (padrina Punta).
16 junio 2009
HOJALDRES O PASTISSETS DE FULLS
Ingredients:
3 làmines rectangulars de pasta "Hojaldre" o de fulls La cocinera congelada
aigua
1 ou batut
Sobrassada
100 g sobrassada
York-Queso
150g pernil dolç en làmines
100g formatge en làmines Havarti
llavors de roella (semillas amapola)o orenga
Perrito caliente
1 llauna de saltxitxes Frankfurt d'aperitiu
mostassa
ketxup picant o salsa "brava"
ajonjoli o sésamo
Preparació:
El procediment és més o manco el mateix en els tres casos.
1.- Posarem la làmina de fulls sobre un marbre enfarinoat i la tallarem amb un ganivet ben esmolat fent rectangles de 5x8cm.
2.- Posarem el farçit que calgui: bolletes de sobrassada, làmines rectangulars petites de formatge i pernil dolç i finalment les saltxixes amb mostassa i ketxup.
3.- Enrodillarem per la part curta i untarem amb aigua els extrems a fí que quedin ben tancats.
4.- Les anirem col·locant sobre un paper encerat untat d'oli que posarem sobre una llauna de forn.
5.- Batrem un ou i amb un pinzell de cuina pintarem els pastissets i a continuació hi posarem per sobre les herbes o espècies desitjades per adornar i que ens serviram per distinguir de quina classe són.
6.- Ho enfornarem amb el forn calent a 180-200ºC durant uns 10-15 minuts fins que veurem que l apasta de fulls s'infla i torna una mica daurada.
CONSELL. Els de sobrassada s'han de coure totsols dins la llauna perquè fan suquet i contaminarien el sabor dels altres.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari