16 junio 2009

QUICHE DE CEBA I FORMATGE
















Ingredients:

1 làmina circular de pasta "Brisa" La Cocinera (de gelera, no congelada)
1 ceba blanca
6 ous
250 ml nata espesa President
50 ml llet
300 g formatge Maasdam ratllat
oli d'oliva
sal
pebre bó
orenga


Preparació:

1.- Tallam la ceba a lamines ben fines i la sofregim dins una paella amb un raig d'oli d'oliva fins que s'afluixa una mica, la degotam i la reservam.
2.- Dins un bol hi posam el ous, la nata, la llet, sal pebre bó i orenga al gust i ho mesclam amb les varilles.
3.- Hi afegim el formatge ratllat i la ceba i ho remanam bé amb una cullera i ho reservam
4.- Desenrodillam la pasta "Brisa" i amb el mateix paper encerat que du la col·locam dins el motllo dels que tenen ones a les voreres, procurant que agafi bé la forma del motlló si cal tallarem la pasta que sobra i la posarem al fons del pastís i també tallarem el paper que sobresurt per les voreres i finalment picarem amb una forqueta el fons de la massa.
5.- Taparem la pasta amb paper d'alumini amb la part lluneta del papaer cap amunt i asobre hi posarem pedretes de mar o ciurons secs per fer de pes i que la pasta no puji.
6.- L'enfornarem així a 200ºC durant uns 10 minuts, després llevarem el paper d'alumni i les pedretes i li tendrem 5 minuts més.
7.- La treurem del forn i hi posarem dins la mescla que haviem reservat i ho tornarem enfornar a 200ºC durant 25-30 minuts més.
8.- Se deixa refredar, se treu del motlló, se lleva el paper, se posa dins una plat i ja se pot servir tèbia o fresca.