26 julio 2009

OUS ESCALFATS I COUS-COUS AMB VERDURES















Ingredients per a 2 persones:

1 tassó de 200 ml de Cous-cous
1 tassó d'aigua de 200 ml
20 g mantega(mantequilla)
sal
pebre bó
1 ceba
1 alberginia
1 carabaço
1 cogombre
4 ous
film transparent
vinagre

Preparació:

1.- Posam l'aigua amb sal a bullir , en bullir hi afegim la mantega i quan s'ha fus ho retiram del foc i afegim el cous-cous i ho deixam reposar fins que s'infla.
2.- Feim un sofrit de les verdures, posam un raig d'oli i afegim totes les verdures tallades a daus petits, en esser cuites ja se podra mesclar amb el cous-cous.
3.- Per fer els ous escalfats, trencam cada ou dins un tasso que cobrim amb film transparent el giram llevam el tasso i feim un boliquet del film transparent i de l'ou amb cura procurant no rompre el vermell de l'ou, a part ja tindrem aigua bullent amb un raig de vinagre, i ja podrem posar-hi els boliquets d'ou a dins i deixar-los coure de 3 a 5 minuts segons el nostre gust, en estar llests se treuen i se lleva el film transparent poc a poc ajudant amb una cullereta i se posen sobre el cous-cous i ja se poden servir.