01 agosto 2009

GALLETES DE PASTANAGÓ I ARRÒS per a Cans















L'altre dia parlant amb unes amigues de les trastades i moneries que fan les meves "nenas" na Blanca(cusseta, gosseta)i na Iris(moixeta, gateta)me digueren "i a tu que t'agrada tant la cuina com és que encara no les has fet llepolies". "Uep" vaig pensar "i és veritat", així que aquest n'és el resultat:

















Ingredients:
125 g farina integral de blat
50 g farina de blat de les indis(Maizena)
60 g d'arrós
120 g pastanagó bullit
10 g de brou granulat de pollastre
2 alls
2 cullerades de postre de julivert
1 ou
75 ml d'aigua tèbia

Preparació:
1.- Bullim per separat el pastanagó i l'arròs. Una vegada ben cuit ho capolam con si fos un puré ben espés i ho mesclam. Afegim l'ou i ho remenam bé.
2.-Fonem el brou granulat dins l'aigua tèbia i ho afegim a la mescla d'abans.
3.-Pesam les farines i les afegim poc a poc i remenat a la mescla, ho remenam bé fins que quedi homogeni i afegim els alls i el julivert tallat ben petit.
4.- Untam paper encerat amb oli i el posam sobre la llauna o llaunes de forn que siguin necessàries.
5.- Ficam la mescla dins una manega de pastisseria i feim caramullets petits (com una moneda de devers 20 cèntims d'euro)que es trobin una mica separats, podreu omplir dues o tres llaunes.
6.- Ho enfornam a la part d'abaix del forn, amb el forn previament calent a 180ºC durant uns 30 minuts. Passat aquest temps les treim del forn, les desferram del paper i les deixam refredar prou bé, han de quedar dures.
7.- Una vegada ben fredes se posen dins una fiambrera i se poden conservar bé uns 4 o 5 dies

AQUESTES GALLETES MALGRAT EREN PER NA BLANCA LA CUSSETA , NA IRIS LA MOIXETA TAMBÉ EN MENJA.LES ENCANTEN A LES DUES, M'AGRADEN INCLÚS A MÍ...JEJEJE
.
.
.