07 noviembre 2009

POLLASTRE A LA TARONJA de n'ELVIRA

Recepta de la mare d'un amic. Amic que sense saber cuinar va fer l'esforç de fer aquesta recepta amb l'ajuda del seu germà per convidar-me a dinar.
Ingredients:

350 g de llomillos de pollastre
150 g de suc de taronja natural
1 ceba grosseta picada
sal
pebre bó
oli d'oliva

Preparació:

1.- Rentam i tallam els llomillos de pollastre, bé a quadrets o a làminetes primes, les trempam amb sal i pebre bó al gust.
2.- Dauram la carn dins una cacerola amb un raig  oli d'oliva calent, la treim i reservam.
3.- Dins el mateix oli calent hi sofregim la ceba picada a quadrets fins que redueix.
4.- Afegim la carn ho deixam coure una estoneta tot junt,  finalment afegim el suc de taronja i ho deixam coure a foc suau fins que la salsa redueix. Servir ben calent.