02 abril 2010

PANADES - Pascua 2010


















Ingredients:
1 kg farina fluixa (reposteria)
250 ml aigua mineral
250 ml oli d'oliva
100 ml saïm de porc fus

Aquest any he fet un nou experiment i amb aquesta combinació de ingredients aquest any ens han sortit perfectes cruixents i amb mostures (sensació de "polvorón" i/o "hojaldre" deguda al saïm o al greix de la pasta) tal com a mi m'agraden i dic que "ens han sortit"  perquè la meva amiga Boliviana na Candy i la seva filleta Karen  n'han volgut aprendre i francament n'han aprés ràpidament i la forma els ha sortit molt bé per ser el primer cop, no se distingueixen de les fetes meves,  no ho trobau?  millor que algunes dones mallorquines...ejejej

Preparació:

https://receptescuinases3antonies.blogspot.com.es/2009/04/panades-de-carn.html

1.- Hem fet 12 panades de 100g + 25g tapadora i 2 panadetes de 30g + 10g tapadora
2.- Les hem cuit durant uns 45-60 min a 165ºC sobre les llaunes del forn
3.- Han cuit durant uns 30 min sols amb la part d'abaix del forn i el ventilador i la resta del temps amb la part d'abaix i la part d'adalt amb el ventilador