jejejejej no sé voltros però jo en aquest canvi d'any vaig tenir un acabament i començament una mica còmic....!!!! amb Diarrea i Vomitona així que el problema de decidir que cuinar de Menú Festiu es va resoldre ràpidament : Arròs bullit, Pernil dolç, Pa torrat, Formatge tendre, Poma i Aquarius. Amb alguna llicencia extra: Oli d'oliva, Flor de Sal (Natural, Hibiscus, Mediterranea, Oliva Negra i Sri Lanka), Tomàtiga "Cherry", Canyella, Alfabeguera i Sucre. Per descompat el Raim i el Cava no podien fallar.
Arròs blanc bullit, trempat amb oli d'oliva, flor de sal natural i alfabeguera,
acompanyat de fideus de pernil dolç
Torrades fregades amb tomàtiga "Cherry" i oli d'oliva,
acompanyat de figures de formatge tendre decorades amb flor de sal.
(Els motlles de les figures són regalats per la meva ex-alumna Mena Bibiloni)
Poma bullida amb aigua mineral sucre i canyella,
decorada amb corets de formatge tendre i cirera
Raïm pelat i fora pinyols
Cava
Un menú de Luxe.....!!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari