12 julio 2015

GALLETES D'AMETLLA I XOCOLATA




Ingredients: 
200 g farina fluixa
200 g d'ametlles picades
150 g margarina
150g sucre en pols
2 cullerades soperes de cacau
2 ous
16 g sucre de vainilla
sucre en pols per decorar

Preparació: 
Dins el robot de cuina preparat per pastar hi posam tots els ingredients excepte la farina i ho fem mesclar bé.
En un recipient porgam la farina i la incorporam a cullerades dins el recipient del robot encès mentre remena la massa.
Ho posam dins una manega de pastisseria i ho deixam reposar dins la gelera uns 20-30 minuts.
Sobre un paper vegetal sobre una llauna de forn anam fent caramulls no massa alts.
Encalentim el forn prèviament a 180 ºC i en ser calent enfornarem les galetes a la part del mig del forn durant una 15-20 minuts
En haver agafat color les treiem del forn i les passam sobre una reixeta metàl·lica fins que estiguin ben fredes.