Recopilació de receptes de cuina de la meva mare Antònia , dictades de la meva padrina Antònia (padrina Fanals), de meves i algunes (concretament sols tres pasta coca verdura, coca dolça i crespells de patata) de la meva àvia Francisca (padrina Punta).
01 julio 2015
TUMBET RECONSTRUIT
Ingredients per 1 tapa d'aperitiu o degustació:
2 tallades d'albergínia torrada
2 rodanxes de formatge Gouda
2 ous de guàtllara estrellats
2 medallons de llomillo de porc
1 patata a daus fregida
Salseta de pebre vermell torrat i ceba blanca
Sal
Pebre bo
Oli d'Oliva
Llorer
All
Preparació:
Cuinar tots els ingredients i col·locar-los en sostres sobre la salsa que ha de cobrir el plat.
Col·locar els ingredients fent els sostres segünets: albergínia-Gouda-llomillo-ou-albergínia-Gouda-ou
Adornar amb la patata, l'altre medalló de llomillo, l'all i el llorer.
Etiquetes de comentaris:
Albergínia,
Aperitiu,
Carn,
Formatge,
Ous Guàtllara,
Patata,
Porc,
Salsa,
Tumbet,
Verdura
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari