Recopilació de receptes de cuina de la meva mare Antònia , dictades de la meva padrina Antònia (padrina Fanals), de meves i algunes (concretament sols tres pasta coca verdura, coca dolça i crespells de patata) de la meva àvia Francisca (padrina Punta).
01 mayo 2016
REVISCOLAR MASSA MARE SECA
Ingredients:
Massa mare seca
1 tassó de Farina de blat integral o blanca de força
1 tassó d'Aigua mineral
Preparació:
1.- Dins un bol posarem els flocs de massa mare i ho capolarem amb una cullera.
2.- Primer hi posarem l'aigua i ho remenam bé a fi que quedi ben mesclat.
3.- Després hi posarem la farina ho remenam bé i ho abocam dins un pot de vidre
4.- Taparem amb film transparent amb un forat al mig i durant uns 4 dies anirem alimentat la massa un pic al dia devers la mateixa hora , si feim servir farina blanca aconseguirem una massa mare blanca que ens servirà tant per fer pa blanc com pa integral o moreno.
5.- Per alimentar la massa cada dia tirarem la meitat del contingut del pot i hi afegiren volums iguals de farina i aigua. repetirem aquest procés al menys 4 dies o fins que vegem que la massa fa bombolles i augmenta de volum, ho podrem veure si fem una marca amb retolador al pot de vidre.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari