15 enero 2017

CUPCAKES MERENGUE I XOCOLATA

Ingredients per 36 cupcakes:

Coca

100ml oli d'oliva
200g sucre
200g farina fluixa
25g cacao
1,5 culleradetes de llevadura química
3 ous
xips xocolata
100ml llet

figuretes sucre per decorar

pell taronja ratllada 

Cointreau

Merengue

6 blancs d'ou
360 g sucre6
100ml aigua
1 sobre Fix'Neige de Vahiné


Preparació:

Coca

1.- Dins un ribell posam l'oli i el sucre i ratllam pell de taronja i batem amb batedora de varetes i afegim els ous de un en un fins que estigui ben incorporat cada un. 

2.- En un altre ribell porgam la farina, la llevadura i el cacao i ho i corporam pic a poc a al primer ribell i seguim batent amb la batedora e varetes. 

3.- Finalment afegim la llet i els xips de xocolata fins que estigui tot ben mesclat. 

4.- Omplim fins 2/3 els motllos per magdalenes  i les enfornam amb el forn calent a 180° C durant uns 20 minuts. A la part baixa del forn i amb la resistènxia d'abaux encesa. 

5.- Les deixam refredar i les banyam amb unes gotes de  Cointreau . 

Merengue

6.- En un ribell pujam els blanc d'ou juntament amb u  sobre de Fix'Neige de Vahiné. 

7.- Metres posam al foc el sucre i l'aigua i sense remenar esperam que arribi a una temperatura entre 115-120°C punt de bola. 

8.- Finalment ho afegim molt a poc a poc i mesclam sense deixar de batre els blancs pujats. 

9.- Deixar refredar un  poc i ja podrem decorar les cupcakes fent servir  una manega pastissera.