14 abril 2017

CUPCAKES XOCOLATA I FONDANT "Corr Pressa"

Ingredients 24 magdalenes:
360 g farina fluixa
90 g cacao en pols
3 culleradetes de sucre de vainilla
1 sobre llevadura química Royal
400g sucre moreno
6 ous
200 ml Oli d'oliva
240 ml llet sencera
Fondant blanc, turquesa i taronja
Preparació:
1.- Dins un ribell porgar els ingredients sòlids farina, llevadura,  cacao i sucre de vainilla.
2.- Dins un altre ribell mesclar el sucre i els ous un a un amb la batedora elèctrica de varetes.  Afegir l'oli d'oliva i seguir remanant.
3.- Afegir cullerada a cullerada els ingredients sòlids fins que quedin totalment integrats.
4.- Finalment afegir-hi la llet i mesclar tot molt bé.
5.- Omplir com a molt 2/3 parts de cada motllo de magdalena.
6.- Enfornar amb el forn prèviament calent a 180°C a la part d'abaix del forn durant 20 minuts.
7.- En treure del forn posar les magdalenes sobre una graella metal•líca perquè refredin bé i no se banyin.
8.- Finalment en ser ben fredes ja se poden decorar amb el fondant.