14 abril 2017

GOMINOLES "Corr Pressa"

Ingredients:
200 g sucre
250 ml aigua
1 sobre gelatina tutti frutti o melicotó
12 làmines de gelatina neutre
colorant en pasta turquesa i taronja
oli d'oliva per untar

Preparació:
1.- Posar les làmines en remull amb una mica d'aigua.
2.- Fer bullir el sucre amb l'aigua .
3.- En arrancar el bull tirar-hi les làmines de gelatina i esperar q torni agagar el bull.
4.- En tornar bullir tirar-hi la gelatina amb gust de tutti frutti o melicotó remenar bé
5.- Finalment per aconseguir el color turquesa o taronja del logo afegir-hi una punteta de colorant i remenar bé.
6.- Abocar el preparat dins un motllo de silicona prèviament untat amb un pinzell amb una micona d'oli d'oliva.
7.- Deixar reposar unes 12h fora de la gelera i finalment desferrar i tallar a quadrets.
8.- Deixar assecar els trossets i sols abans de menjar espolsar amb sucre si vols. El sucre molt sovint banya les gominoles als disoldrer-se amb l'aigua que tenen continguda.