14 julio 2017

MUFFINS DE TONYINA I OLIVES FARCIDES D'ANXOVA




Ingredients:
240 g tonyina en conserva
50 g olives farcides d'anxova
150 g farina de força
3 ous
1/2 culleradeta  llevadura química
1/2 culleradeta bicarbonat sòdic
2 cullerades d'oli d'oliva
sal
pebre bo

Preparació:
1.- Porgar la farina juntament amb la llevadura, el bicarbonat la sal i el pebre bo dins un ribell.
2.- Colar la tonyina i esmicolar-la.
3.- Tallar les olives a rodanxes.
4.- Batre els ous amb l'oli i afegir la farina i remenar bé.
5.- Finalment afegir-hi la tonyina i les olives i remenar bé.
6.- Posar dins motlles de magdalenes i enfornar amb el forn calent a la part d'abaix a 180ºC durant 25 minuts
7.- En estar cuites deixar refredar sobre una reixeta metàl·lica perquè no agafin humitat.