14 julio 2017

HUMUS COENT DE CIGRONS AMB PASTANAGÓ



Ingredients (Per a 8 mini-tapes):
150 g cigrons cuits
3 pastanagons mitjans bullits
2 cullerades de Tahín
sal
pebre bo
all
pebre bord coent i dolç
bitxo (guindilla) capolat
julivert per decorar
formatge maonés curat (vell) per decorar
oli d'oliva
nata de soja
llimona

Preparació:
1.- Pelar dos alls tallar petit i sofregir amb oli d'oliva
2.- Bullir els pastanagons a rodanxes i deixar refredar
3.- Capolar els cigrons i el pastanagó amb un raig d'oli d'oliva, l'all sofregit i l'oli de sofregir, el Tahín, suc d'un quart de llimona, sal,  pebre bo, pebre bord coent, el bitxo capolat i un raig de nata de soja.
4.- Remenar bé i posar a refredar a la gelera.
5.- Omplir els mini recipients d'aperitiu amb una cullerada o dues i decorar amb pebrebord dolç , un poc de julivert tallat petit i un trosset de formatge maonés curat (vell).