01 mayo 2018

TARTA PRIMAVERA DE XOCOLATA I FRAULA

Ingredients:
Decoració
Fondant de colors
Purpurina comestible

Coca
200 ml d'oli d'oliva
400 g sucre moreno
6 ous
400 g farina fluixa
1 sobre llevadura química
50 g cacau
vainilla
200 ml llet

Farcit
Melmelada de fraula
Fraules

Preparació:
1.-Mescla l'oli amb el sucre i a continuació afegeix els ous de un en un.
2.- A part porga la farina, el cacau i la llevadura i després afeguiu a la mescla anterior poc a poc remenant.
3.-Finalment afegeix la vainilla i la llet i remena bé fins que quedi la mescla homogènia.
4.- Enforna amb el forn calent a 180-200°C entre 20-30 minuts a la part d'abaix.
5.- Una vegada ha refredat , farcir amb la melmelada de fraula i amb fraules fresques tallades a làmines.
6.- Decorar amb fondant. Tapar la tatta amb fondant verd i fulles verdes de diferents verds. A continuació decorar amb diverses flors de colors roses, margalides.... Acabar espolsant purpurina comestible.