Albergínies després d'enfornar
Albergínies abans d'enfornar
Ingredients:
Per fer 1 alberginia farcida (dues meitats)150 g pasta de croqueta
1 alberginia gruixada
sal
oli d'oliva
sobrassada
ou batut
pa ratllat
farina per enfarinoar
1.- Rentam l'albergínia, la tallam per la meitat. Feim amb un ganivet talls en diagonal fent creu i al voltant de la vorera de cada meitat, les salam i les deixam degotar per treuré el verí que li dona el gust amarg.
2.- Les eixugam bé i les fregim din oli d'oliva abundant a foc fort per les dues cares i degotam sobre paper de cuina. (veure Fig. 1)
Fig. 1
3.- Amb una cullera buidam la carn de l'albergínia i la capolam, L'afegim a la pasta de croqueta i mesclam bé. (veure Fig. 2 i Fig. 3)
Fig. 2
Fig. 3
4.- Omplim cada meitat d'albergínia amb la pasta. Espolsam per damunt pa ratllat, després ou batut i una altra vegada pa ratllat. A sobre se posen 2 bolletes de sobrassada. (veure Fig.4 i Fig.5)
Fig. 4
Fig. 5
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari