Ingredients per 8 congrets:
65 g farina de blat de moro o Maizena
50 g sucre en pols
3 ous
Preparació:
1.- Separar el blanc del vermell dels ous.
2.- Pujar el blanc a punt de neu.
3.- Batre els vermells dins un perol que l'encalentirem a bany maria a foc molt fluisx no volem coure els ous sols que es mantenguin calents.
4.- Afegeix el blanc pujat apunt de neu dins dels vermells a poc a poc
5.- Afegir el sucre en pols poc a poc i remenar amb moviments suaus a fi de mantenir el seu volum.i seguir remenant fins que la mescla torna espesa.
6.- Encendre el forn a 180ºC per encalentir-lo
7.- Afegir la farina de blat de moro porgada amb un colador fi a poc a poc i remenar amb moviments suaus a fi de mantenir el seu volum.
8.- Abocar dins un motllo rectangular allargat i poc alt, folrat amb paper vegetal prèviament untat amb un pinzell amb saim fus o amb mantequilla.
9.- Enfornar 20 minuts a 180ºC, en ser cuits deixar 5 minuts més amb el forn apagat i la porta del forn oberta.
10.- Treure del forn i deixar refredar sobre una reixeta metàl·lica
11.-En ser freds se llesca amb llesques de 3 o cm d'amplaria i si vols en ser ben freds se poden ensucrar per damunt amb sucre en pols.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari