Ingredients:
500 g Carn picada pollastre i indiot (pollo i pavo)
100 ml Nata 35%MG
3 Ous
5 Xampinyons Portobello
1 Ceba
2 brots de Farigola (tomillo)
2 brots de Romaní (romero)
Oli d'oliva
Sal
Pebre bo
50g Gerds (frambuesas)
50g Nabius (arandanos)
aigua mineral
sucre
patata bullida al vapor
saïm
Preparació:
1.- Encalentir el forn a 180ºC
2.- Picar la ceba i sofregir-la uns 10 minuts juntament amb les fulles de romani i de farigola, afegir els bolets i sofregir sense que se rompin i reservar.
3.- Mesclar la carn picada amb els ous i la nata i remenar bé. Afegir la ceba sofregida i trempar al gust amb sal i pebre bo.
4.- Untar un motllo de vidre Pirex amb saïm, folrar el fons amb la mescla de carn, posar-hi en fila els xampinyons amb el capel per avall i acabar de tapar amb la carn a fi que quedi ben tapat.
5.- Coure al bany maria en el forn a 180ºC , durant 45 minuts.
6.- Amb un grapat de gerds i nabius i una cullerada o dues de sucre i un raig aigua mineral amb l'ajuda d'una forqueta ho remenam i picam posant al foc a fi de fer una salseta de fruits vermells per decorar.
7.- Una vegada el paté es cuit i ha refredat un poc ho tallam a rodanxes, Tallam a rodanxes les patates bullides.
8.- Muntam el plat i decoram amb la salsa de fruits vermells i amb gerds i nabius.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari