12 abril 2020

FRIT MARINER PASQUA CONFINAMENT

Ingredients:
Aquest any no hi ha frit de mè amb productes frescs, l'he fet del que tenc congelat ( en lloc "fondo de armario", fondo de congelador i rebost)
Sempre tenc alguna verdura o marisc comprat fresc en el seu moment i que he congelat jo per fer algun sofrit o paella, o el que sigui per "un dia de fluix" que deia ma mare). 
3 anelles grans de calamar congelat
4 llagostins pelats congelats
100 g gamba pelada congelada
12 mejillons congelats
12 almejas congelades
12 berberechos congelats
1 ceba petita
1 manat de grells
1 pot petit de pebre vermell torrat
1 pot petit de carxofes en conserva
75 g favetes tendres congelades
75 g pèssols congelats
2 alls capolats
4 alls sencers
4 fulles llorer
2 cullerades de fonoll tendre picat congelat
6 tijes de fonoll tendres ( manadet fermat per treure al final)
8 patates mitjanes
prebe coents sencer
sal
pebre bo
pebre bord dolç i coent
oli d'oliva