Sopa de Nadal
Llomillo de Porc al Pebre bo
Fraules amb Nata
SOPA DE NADAL
6 ous guatllara bullits
carn bullida de pollastre
carn bullida de vedella
6 pilotes petites
100 g sopa tiburon 3
800 -1000 ml brou de pollastre light
Preparació:
Dins una tassa de consomé posar la carn de pollastre i vedella bullida i els ous de guatllara xapats per la meitat.
Posar a bullir el brou i en bullir hi tiram la pasta tiburon i les pilotes. En ser cuita abocar dins la tassa la sopa amb brou i les pilotes.
Ingredients:
Per fer 3 litres de brou light
3 litres aigua Solam de Cabras
sal
grans de pebre bo
mitja ceba
1 porro
mitja tomàtiga
apit
2 cuixes de pollastre de camp
1 tros de carn vedella per bullir
Preparació:
Posar tots els ingredients dins l'olla express i coure ente 20 i 30 minuts. Colar el brou reservar 800 ml per fer la sopa i congelar en ser fred la resta en tuppers de 400-500 ml
Ingredients:
Per fer 6 pilotes petites + 14 pilotes + 2 hamburgueses:
500 g carn picada porc i vedella
3 brots moraduix fresc picat
2 brots tomillo llimona fresc picat
3 brots julivert fresc picat
sal
pebre bo
2 ous
2 cullerades de pa ratllat
mitja ceba picada
nou moscada
clavo
farina per enfarinoar
oli d'oliva
Preparació:
Dins un bol posam la carn picada, afegim les herbes aromàtiques i les espècies, el pa ratllat i els ous i ho pastam bé.
Feim les pilotes enfarinoant i fregint en oli d'oliva.
Reservam 6 pilotes petites per la sopa.
Les deixam refredar i degotar d'oli i congelam les sobrants dins bosses de plàstic per 1 ració.
Feim dues hamburgueses separades amb un plàstic en mig i les congelam dins una bossa de plàstic.
LLOMILLO DE PORC AL PEBRE BO
1 llomillo de porc
200 ml nata lleugera 18%MG
50 ml llet
grans de pebre bo
1 cullerada "mantequilla"
oli d'oliva
sal
pebre bo
3 patates petites
3 pastanagons petits
200 g mongetes
Preparació:
1.- Pelar les patates i el pastanago , llevar els capolls a les mongetes.
2.- Tallar a daus les patates, tallar a rodanxes els pastanago i tallar a trossos mitjans les mongetes.
3.- Bullir per separat les patates, el pastanago i les mongetes .
4.- Tallar les puntes del llomillo a trossets i congelar. Tallar el llomillo restant en 6 trossos gruixats i aplanar per fer filets.
5.- Trempar amb sal i pebre bo els filets . Dins una paella amb un raig d'oli sofregir-los fins que quedin daurats. Treure i reservar.
6.- Dins la mateixa paella afegir la cullerada de "mantequilla" i fondre , afegir els grans de pebre bo un poc xafats.
7.- Afegir la nata i la llet i en bullir afegir els filets i deixar-los acabar de coure.
8.- Servir els filets acompanyats de la patata, el pastanagó i les mongetes, si és necessari reduir un poc més la salsa abans de servir i posar sobre els filets.
FRAULES AMB NATA
Nata sprai light
300 g fraules o freses
fideus xocolata
Preparació:
Tallar les fraules a làmines i col•locar de forma atractiva dins un plat i posar 5 munts de nata i afegir fideus de xocolata per damunt.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari