Coctel de Gambes
Llomillo de Gall d'Indi a la Taronja
Mosse de Iogurt amb Gerds
COCTEL DE GAMBES
1 paquet gambes pelades congelades
1 alvocat
2 patates mitjanes
3 pastanagons mitjans
1 pot petit mahonesa Ligeresa
2 cullerades Ketchup
sal
pebre bo
pebre bord coent
tabasco
olives farcides de pebre vermell
Preparació:
1.- Pelar, tallar a daus i bullir per separat la patata i el pastanagó. Reservar.
2.- Pelar i tallar l'alvocat a daus i reservar.
3.- Bullir les gambes pelades i reservar.
4.- Posar en un bol la patata, l'alvocat, el pastanagó i les gambes mesclar i desar a la gelera.
5.- Preparar la salsa rosa mesclant la mahonesa amb el ketchup i sal, pebre bo, pebre bord coent i tabasco al gust.
6.- Mesclar tots els ingredients amb la salsa.
7.- Posar la mescla dins una copa de coctel i decorar amb gambes pelades i olives farcides de pebre vermell.
LLOMILLO DE GALL D'INDI A LA TARONJA
2 kg carxofes petites tendres
2 llimones
3 llomillos de gall d'indi
300 ml suc taronja natural
2 cebes petites
30 ml Cointreau
sal
pebre bo
oli d'oliva
Preparació:
1.- Pelar les carxofes, posar senceres en remull dins el suc de les 2 llimones.
2.- Posar aigua al foc, en bullir tirar -hi les carxofes amb el suc de llimona, deixar bullir fins que siguin cuites uns 15-20 minuts. Colar i reservar.
3.- Tallar els llomillos a daus i trempar amb sal i pebre bo.
4.- Dins un perol posar un raig d'oli d'oliva i daurar els daus de gall d'indi. Retirar i reservar.
5.- Dins el mateix perol hi sofregim a foc suau la ceba tallada a daus ben petits, fins que se confita.
6.- Hi afegim els daus de gall d'indi que hem reservat i hi afegim el suc de taronja.
7.- Ho deixam coure uns 30 minuts i si és necessari afegim 1 culleradeta de Maizena per espessir un poc la salsa.
8.- Finalment servim el gall d'indi amb un poc de salsa i acompanyat de les carxofes trempades amb oli d'oliva i un poc de pebre bo.
MOUSSE DE IOGURT AMB GERDS
4 mousse de iogurt Danone
100g gerds o "frambuesas"
fideus xocolata
Preparació:
Dins una copa posam el mousse de iogurt i decoram amb els gerds i amb els fideus de xocolata.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari