21 agosto 2022

CROQUETES DE POLLASTRE

Ingredients 60 croquetes:
-Pa ratllat
-4 ous( per aprofitar  la mescla que m'ha sobrat de les croquetes sense gluten , he fet servir a més 1 blanc d'ou, 105 ml Cervesa Sense Gluten i 2 ous)
-Oli d'oliva per fregir
-1600 g Pasta croqueta (sense gluten i sense llet) 
Veure recepta
https://receptescuinases3antonies.blogspot.com/2022/08/pasta-de-croqueta.html?m=0

Preparació:
1-Treim la pasta de croqueta de la gelera feta el dia abans. Si s'ha format una mica de crosta o se lleva o se remena un poc per eliminar-la (per evitar aquesta crosta, que se forma al secar-se la superficie malgrat la tapadora de la carmanyola, cal taparla amb film de cuina fent que toqui la pasta i després posar la tapadora de la carmanyola. 
2- Dins un recipient posam abundant pa ratllat sense gluten.
3- Dins un altre recipient hi posam  els ous batuts ( o en el meu cas  la mescla sobrant i 1 blanc d'ou, 2 ous i la cervesa i batem). 
4- Feim amb dues culleres bolles de la pasta de croqueta i se posa dins el pa ratllat i amb les mans se li dona forma i se reserven dins una palangana espolsada de pa. Se fa així amb tota la pasta. 
5- Cada croqueta se posa dins la mescla líquida i després se passa pel pa ratllat un altre pic i se reserven. Se fa així amb totes les croquetes.
6- Per fregir , s'ha de fer amb l'oli ben calent i sols fins que agafen color daurat. 

Congelar:
1-Per congelar se posen dins palanganes perquè quedin seperades. 
2- En estar congelades se posen devers 8 croquetes  ben tancades  dins una bossa etiquetada amb la identificació i la data. 
3- Per fregir l'oli ha d'estar calent però a foc mitjà perquè es descongelin per dins i al final se puja el foc fins que queden daurades.