400 g filet de vedella
500 g patates tallada a cantons
1 ceba grossa
1 tomàtiga "rosa" mitjana
2 alls
80 g pebres vermells torrats
50 ml Martini blanc
100 ml aigua mineral o brou de carn
Llorer
Farigola
Alfabaguera
Oreng
Aigua mineral amb gas (Vichy)
Oli d'oliva
Preparació:
1- Posar la vedella amb remull dins l'aigua amb gas perquè s'afluixi durant devers una hora.
2- Després d'aquest temps treim la carn la tallam a daus grossos i trempam amb pebre bo, sal i les herbes capolades (farigola, alfabaguera i orenga)
3- Capolam prr separat i reservam, la tomàtiga, la ceba i el pebre torrat.
4- Dins una cassola hi posam oli i posam a daurar la carn, afegim la ceba i en haver afluixat i afegim la tomàtiga i el pebre vermell i ho deixam coure a foc fluix .
5- Afegim el martini i l'aigua o el brou i afegim més sal al gust i deixam coure 45 minuts a foc suau.
6- A part fregim les patates i les afegim a la carn i deixam coure 15 minuts més.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari