- 8 llesques de Pan Bimbo
- 1 potet 100g Tomate frito casero Solis
- 180 g de mescla tres formatges ratllat (Gouda, Emmental i Cheddar)
- 100 g pernil dolç tallat en Juliana
- 1 potet 120g olives farcides
- orenga
- 2 recipients d'alumini de 22,7x16,6x4,7 cm
- 1 recipient d'alumini de 31x21x5 cm
Preparació:
1- Posam les llesques de pa dins el recipient d'alumini
2- Hi escampam la salsa de tomàtiga per damunt.
3- Hi posam un polsi d'orenga
4- Hi posam ben escampat el formatge ratllat.
5- Hi posam els fideus de pernil dolç
6- Finalment hi posam les olives farcides.
7- Ho enfornam i en estar llest hi tornam posar un poc d'orenga.
Consell
Hi ha gent que té por de cuinar amb alumini , els recipients o el paper per fer o conservar menjar sol estar tractat per poder cuinar. El que és recomanable és NO utilitzar àcids per cuinar per si reaccionen amb l'Alumni com : Vinagre té àcid acètic o Llimona té àcid cítric, però són àcids febles que podem menjar i estan en poca quantitat per exemple en unes gotes de llimona o raig de vinagre i per tant la reacció amb alumini no és igual d'efectiva que amb àcids forts no comestibles
Cocció 3a prova:
- Ho enfornam a les 11:01 h i hi deixam la tapadora reflectant amb un angle d'uns 70°, no fa vent i fa un bon sol.
- Ho miram a les 12:17 h , hi ha condensació d'aigua per l'efecte hivernacle i el formatge està un poc fus.
- Ho tornam posar i ho canviam de lloc perquè el sol ha girat i ho posam damunt una cadira.
- Ho miram de nou a les 13:19h ho trobam a s'ombra i ho treim definitivament.
- El formatge està fus i el pernil dolç està cuit i ha canviat de color rosa a beig torrat.
Agraïments:
Forn Solar fabricat com a prova per l'equip de professors de l'àmbit STEM de 3r ESO del IES Binissalem del curs 2022-23
Pan-Pizza amb forn elèctric:
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari