01 enero 2023

DINAR DE CAP D'ANY


TORTELLINI FARCITS DE XAMPINYONS I FETA A LA BOLONYESA
Ingredients(2 racions):
12 tortellini farcits de xampinyons i feta bullits (veure recepta)
6 cullerades de salsa bolonyesa
formatge parmesano regiano 
alfabaguera
rodanxes olives negres

LLOMILLO PORC ROSTIT PRUNES I TARONJA
Ingredients (2 racions):
Per rostir i salsa
1 llomillo de porc grosset sencer
sal
pebre bo
2 cebes blanques petites
2 tomàtigues ramellet grosses
4 alls pelats a làmines
3 fulles llorer
suc 1 llimona
suc 2 taronges
oli d'oliva
12 prunes
2 cullerades de sucre
Guarniment
xampinyons
xampinyons Portobello
pastanagó baby
mongetes verdes

CREMA AMB FRUITS VERMELLS
Ingredients:
crema pastissera o natilles
fraules (fresas)
gerds (frambuesas)
arandans (arandanos)
fulles de herbassana

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari