01 enero 2023

SOPAR NIT DE CAP D'ANY


GELATINA DE VERDURA I GAMBES
Ingredients (2 racions):
400 ml brou verdura clarificat
2 sobres de gelatina neutra
pastanagó baby bullit
mongetes verdes bullides
gampes pelades bullides
patatilla per decorar

CALDERETA MARISC DE POBRE
Ingredients (2 racions): 
8 sèpies netes congelades
16 anelles de calamar congelades
200g gambes pelades congelat
200g llagostins pelats congelats
16 gambes  llagostineres senceres congelades 
1 ceba blanca 
4 cebes tendres
1 porro 
4 tomàtigues de ramallet
sal 
pebre bo
oli d'oliva
brandy o conyac
1 litre brou de peix
picada(2 alls, 8 ametlles 1 cullarada de julivert picat)
rosconets

PROFITEROLS CREMA
Ingredients  (15 bunyols):
Pasta Choux
1 ou gros
100 ml aigua mineral 
40 g saïm o 50 g mantequilla
80 g farina fluixa
un polsi de sal
Crema Ràpida 
650 ml llet sencera
100 ml nata 35%MG
1 sobre flam Royal
sucre al gust (8 cullerades)
mitja branca canyella
clovella llimona 

xocolata fondant per decorar
fulles menta per decorar

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari