Ingredients (6 racions):
600 ml suc taronja natural acabat d'exprimir
7 vermells d'ou
125 g sucre
1,5 cullerades Maizena
un polsi de sucre vainilla
sucre per cremar
Preparació:
1- Sucam o exprimim les taronges i dins el suc de taronja exprimit hi afegim la pell d'una taronja ratllada sense blanc, i li deixam una estona mentres preparam els ingredients i finalment colam aquest suc de taronja.
2- Mesclam el sucre, la Maizena i el sucre de vainilla en un ribell. Afegim la meitat del suc de taronja i mescla bé amb varetes electriques per llevar bé els grums
3- Afegim els vermells d'ou i seguim mesclant amb les varilles. Encalentim l'altra meitat del suc de taronja a foc mitjà i sense deixar de remanar hi afegim la mescla anterior, cal remenar bé per evitar els grum d'ou coagulat.
4- Coure a foc lent sense aturar de remenar amb les varetes. Retirar del foc quan torni espès i omplir motllets de test individuals. Deixar-los refredar primer a temperatura ambient i després a la gelera.
5- Abans de servir espolsar-les amb sucre i cremar amb un "soplete" o bufador.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari