Ingredients(4 racions):
1 làmina 250 g pasta de fulls sense gluten
250g fulles espinacs congelades
400ml llet de coco
200ml crema de soja
7 vermells d'ou
1 sobre 2g agar-agar
100g daus de fiambre de "pavo"
245g mix de bolets frescs (Xampinyons Portobello, Girgoles i Bolets de faig)
sal
pebre bo
nou moscada
Preparació:
1- Bullir els espinacs i degotar-los bé de l'aigua en un colador pitjant amb una cullera.
2- Dins un motllo de 20 cm hi posam la pasta amb paper vegetal aferrada a les voreres.
3- Dins un ribell hi posam la llet de coco, la crema de soja i els vermells d'ou, sal pebre bo i nou moscada i batem amb unes varetes elèctriques.
3-Dins una tassa agafam un poc de la mescla i dissolem l'agar-agar. Ho afegim a la mescla anterior i remenam amb les varetes.
4- A la mescla anterior hi afegim els espinacs ben degotats i els daus de fiambre de "pavo" i mesclam amb una cullera.
5- Posam els bolets dins el motllo sobre la pasta de fulls crua i per sobre hi afegim per damunt la mescla anterior.
6- Ho enfornam amb el forn calent a 165-180°C durant uns 45-60 min
7- Estarà cuit quan piques amb un palillo metàl•lic i surt net. En estar a punt ho treim del forn i el deixam refredar a temperatura ambient , se pot menjar així o després refredar a la gelera.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari