Ingredients 24 unitats:
Pasta
1 ou o 2 vermells
200 g cullerades soperes de sucre moreno
45 ml cullerades soperes d'oli d'oliva
75 ml suc de taronja
ratlladura d'1 taronja
100 grams de Maizena (midó de blat de moro)
100 grams de farina d'arròs
4 g llevadura química "El Canario"
sucre de vainilla al gust
de tipus cookies
la meitat de la pasta
40g de gotes xocolata
1 cullerada de farina d'arròs
de xocolata
la meitat de la pasta
15 g cacau
Preparació:
1. El primer, com sempre, serà preescalfar el forn a 180 graus entre 8 i 10 minuts. En sintonia amb això, barregeu l'ou o els vermells d'ou amb el sucre. Un cop integrats ambdós ingredients, sumeu l'oli, el suc de taronja i les ratlladures de la taronja
2. Després serà el torn d'incorporar i integrar la farina d'arròs , la maizena i la llevadura tota porgada. En cas que la massa quedi molt seca, el secret per solucionar-ho és afegir una mica més de suc de taronja. I si queda molt líquida afegir-hi farina de blat de moro.
3. Amb la massa llesta, en feim dues parts.
4. A una meitat i agegim el cacau i remenam bé. I a l'altra meitat hi afegim les gotes de xocolata i si la pasta no ha quedat prou espesa per fer bolletes hi agegim una cullerada més de farina d'arròs.
5. Després fer boletes de mida petita amb les mans untades d'oli i aixafar sobre una placa prèviament oliada o sobre un paper de forn.
6. L'últim serà ingressar la placa amb les galetes al forn a 180 °C per no més de 10 minuts o almenys fins que estiguin ben daurades d'ambdós costats. Com en tota preparació, cal anar controlant per evitar que es cremin i quedin fosques.
7. En treure de forn deixar refredar sobre una reixeta. Si vols les pots ensucrar.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari