2 cuixes de pollastre
1 tomàtica mitjana
2 cebes blanques petites
5 alls
2 fulles de llorer
suc de dues llimones petites
oli d'oliva
sal
pebre bo
conyac
patató
1. Primer sicorrar el pollastre per acabar de llevarcel plomissó rentar i aixugar.
2. Posar en adob el pollastre amb sal pebre bo untat, posar dins una greixonera damunt un llit de ceba blanca a tires , tomatiga a rodanxes i un all pelat i tallat a làmines i afegir el suc de llimona, el conyac, els alls estafaiats i les fulles de llorer i finalment l'oli d'oliva.
3. Tapar la greixonera amb paper d'alumini i enfornar amb el forn calent a 180°C devers 45-60 minuts
4. Treure del forn i girar els trossos de pollastre i coure tapat uns 30 minuts més.
5. Finalment tornar treure del forn i tornar girar i posar uns 30 minuts més al forn destapat fins que la corna torna de color daurat.
7. Treure i deixar degotar sobre paper de cuina
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari