Ingredients (2 racions):
300g calamarins nets
1 tomàtiga de penjar grossa
1 ceba blanca mitjana
100g pastanagó Baby congelades
60 g pèssols
oli d'oliva
aigua mineral
2 alls
sal
pebre bo
pebre bord coent
pebre de cirareta (coent)capolat
4 o 5 patates
llorer
Preparació:
1- Pelar, rentar i talla la ceba en juliana.
2-Rentar i capolar la tomàtiga amb 100ml aigua mineral o fumet.
3-Preparar els pèssols i els pastanagons. Tallar els pastagons baby per la meitat.
4- Sofregir la ceba i l'all tallat a quadrets o a làmines primes amb un bon raig d'oli fins que la ceba s'ha confitat, però evita cremar-la.
5- Afegir els calamarins tallats a rodanxes fent aros i les cametes senceres i sofregir una mica fins s'encoeixen una mica.
6- Afegir la tomàtiga capolada i sofregir fins que el suc s'ha reduït un poc .
7- Posar al gust la sal, pebre bó, pebre bord coent i pebre de cirereta.
8- Afegir el pastanagó i després en un moment afegim els pèssols i acabam de coure.
9- Acompanyar amb patates fregides amb alls i llorer.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari