Ingredients per 40 unitats:
400g xocolata fondant 70% cacau (Hacendado)
200 ml crema de soja (Hacendado)
8 cullerades de postre de sucre
150 g avellanes pelades (Hacendado)
Fideus xocolata (Hacendado)
Preparació:
1- Per fer la ganache fondrem la xocolata a bany maria.
2- Posam a encalentir la crema de soja sense que bulli.
3-Quan la crema esta calenta hi afegim el sucre i remenam tot el temps, deixam encalentir fins que comenci a fer bimbolles i retiram del foc.
4- A la crema calenta hi afegim la meitat de la xocolata fusa i remenam per mesclar fins que queda la mescla homogènia i repetim el mateix afegint l'altra meitat de la xocolata fusa.
5- Capolam les avellanes a ma dins una bossa de plàstic capolant fent rodar per sobre un corró.
6- Afegim les avellanes a la ganache i remenam fins que queda homogeni
7- Deixam refredar tapat amb paper de cuina perquè pugui exal•lar l'humitat de l'escalfor.
8- En estar fred , es posa així tapat dins la gelera unes hores.
9- Finalment quan la ganache està sòlida com si fos plàstilina, ja podem fer bolles i rebossar amb fideus de xocolata i posar dins mini-càpsules de paper.
10- Conservar a la gelera (si no fa prou fred) fins a l'hora de menjar.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari