09 marzo 2025

COCA DE XOCOLATA SENSE GLUTEN I SENSE BLANCS D'OU, SENSE LLET


Ingredients:
250 g preparat de farina sense gluten de Mercadona
200 g sucre
4 vermells d'ou
2 Iogurs de soja
50 g Cacau en pols pur
100 ml d'oli de girasol
1 paquet llevadura química Royal (16g)
1 cullerada de vainilla
Preparació:
1- Untam un motllo de 22 cm  amb margarina vegana i espolsat amb un poc de la farina.
2- Dins un ribell posam els vermells d'ou i deixam els blanc d'ou per fer una altra coca. 
3- Afegim els iogurs de soja, el sucre i l'oli de girasol i batem. 
4- Dins un altre ribell posam la farina, la llevadura, el cacau  i la vainilla i ho mesclam. 
5- Sobre la mescla líquida hi porgam la mescla seca i batem a baixa velocitat. 
6- Ho repartim dins el motllo.
7- Ho enfornam amb el forn prèviament calent a 180°C durant uns 30-35 minuts.
8- Serà cuit en picar amb una agulla o ganivet si surt net. 
9- Ho deixam refredar  un poc abans de girar la coca i tot ho deixam refredar  sobre una reixeta. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari