09 marzo 2025

COCA DE XOCOLATA AMB MOLTS DE BLANC D'OU

Ingredientes:
4 blancs d'ou
3 ous sencers
175 g farina de força
200 g sucre
40 g cacau pur en pols
1 sobre llevadura química Royal 
75 ml llet
1 culleradeta de vainilla
1/2 lliura de xocolata blanca
pols de galletes Oreo
Preparació:
1- Untam un motllo de 22 cm  amb margarina vegana i espolsat amb un poc de la farina.
2- Dins un ribell separam els  vermells d'ou i els 3 blancs els afegim a un altre ribell amb els altres 4 blancs d'ou.
3- Batem els 7 blancs d'ou a punt de neu i reservam.
4- Dins el ribell dels vermells hi afegim el sucre i la llet i ho batem. 
5- Dins un altre ribell posam la farina, la llevadura, la xocolata i la vainilla i ho mesclam. 
6- Sobre la mescla líquida hi porgam la mescla seca i batem a baixa velocitat. 
7- Aquesta mescla la posam dins el ribell amb els blancs a punt de neu que hem reservat i ho mesclam de forma suau amb moviments envoltants. 
8- Ho repartim dins el motllo.
9- Ho enfornam amb el forn prèviament calent a 180°C durant uns 30-35 minuts.
10- Serà cuit en picar amb una agulla o ganivet si surt net. 
11- Ho deixam refredar  un poc abans de girar la coca i tot ho deixam refredar  sobre una reixeta. 
12 - Decoram amb xocolata blanca  fusa i pols de galletes Oreo. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari