Ingredientes:
4 blancs d'ou
3 ous sencers
175 g farina de força
200 g sucre
40 g cacau pur en pols
1 sobre llevadura química Royal
75 ml llet
1 culleradeta de vainilla
1/2 lliura de xocolata blanca
pols de galletes Oreo
Preparació:
1- Untam un motllo de 22 cm amb margarina vegana i espolsat amb un poc de la farina.
2- Dins un ribell separam els vermells d'ou i els 3 blancs els afegim a un altre ribell amb els altres 4 blancs d'ou.
3- Batem els 7 blancs d'ou a punt de neu i reservam.
4- Dins el ribell dels vermells hi afegim el sucre i la llet i ho batem.
5- Dins un altre ribell posam la farina, la llevadura, la xocolata i la vainilla i ho mesclam.
6- Sobre la mescla líquida hi porgam la mescla seca i batem a baixa velocitat.
7- Aquesta mescla la posam dins el ribell amb els blancs a punt de neu que hem reservat i ho mesclam de forma suau amb moviments envoltants.
8- Ho repartim dins el motllo.
9- Ho enfornam amb el forn prèviament calent a 180°C durant uns 30-35 minuts.
10- Serà cuit en picar amb una agulla o ganivet si surt net.
11- Ho deixam refredar un poc abans de girar la coca i tot ho deixam refredar sobre una reixeta.
12 - Decoram amb xocolata blanca fusa i pols de galletes Oreo.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari