Ingredients 2-4 racions:
500 g col-i-flor (bossa microones)
200 ml crema soja
50 ml llet desnatada 0,0 mg
100g formatge emmental ratllat
1 lonxa pernil salat
sal
pebre bo
nou moscada
oli d'oliva
margarina vegetal
Preparació:
1- Coure la bossa de col-i-flor al microones 2,5 minuts (la meitat del temps que indica la bossa) qyecquedi al dente.
2- En una paella sofregir en un raig d'oli, el pernil salat tallat a tires en juliana.
3- Afegir la crema de soja i remenar bé , coure uns minuts.
4- A continuació afegir sal, pebre bo i nou moscada i afegir la col-i-flor i remenar.
5- Afegir la llet i deixar bullir uns minuts.
6-Finalment untar un recipient de porcelana de forn amb una mixa de margarina i abocar-hi el contingut de la paella i espolsar per damunt formatge Emmental ratllat i una culleradeta de margarina.
7- Per acabar enfornar a 180°C amb el forn calent per gratinar a la part del mig del forn i deixar uns 15 minuts fins que el formatge queda daurat.
8- Es serveix calent com plat unic o com acompanyament de carn torrada o rostida.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari