18 abril 2025

TARTA DE BROSSAT I IOGUR - PASQUA 2025

Ingredients:
200 g brossat
360 g iogur natural edulcorat 0%MG
150 g sucre
ralladura de pell d'una llimona gran
1 cullerada de canyella en pols
4 ous
75 g farina fluixa
4 g llevadura química
saïm per untar el motllo
Preparació:
1- En un recipient hi posam el brossat,  el iogur, el sucre, la canyella i la ralladura de pell de llimona i remenam bé.
2- Afegim els ous i batem amb una batedora elèctrica. 
3- Afegim finalment a la mescla la farina barrejada amb la llevadura química I ho remenam bé. 
4- Abocam la mescla en un motllo prèviament untat amb saïm i espolsat amb farina. 
5- Ho enfornam amb el forn calent a 180°C durant uns 20-30 minuts 
6- En ser cuit ho deixam refredar abans de posar dins la gelera. 
7- En estar fresc ja es pot menjar. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari