200 g brossat
360 g iogur natural edulcorat 0%MG
150 g sucre
ralladura de pell d'una llimona gran
1 cullerada de canyella en pols
4 ous
75 g farina fluixa
4 g llevadura química
saïm per untar el motllo
Preparació:
1- En un recipient hi posam el brossat, el iogur, el sucre, la canyella i la ralladura de pell de llimona i remenam bé.
2- Afegim els ous i batem amb una batedora elèctrica.
3- Afegim finalment a la mescla la farina barrejada amb la llevadura química I ho remenam bé.
4- Abocam la mescla en un motllo prèviament untat amb saïm i espolsat amb farina.
5- Ho enfornam amb el forn calent a 180°C durant uns 20-30 minuts
6- En ser cuit ho deixam refredar abans de posar dins la gelera.
7- En estar fresc ja es pot menjar.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari